Agenda & Order of the Conference

KANDHAMAL MEMORIAL: "Defending Freedom and Religious Minority Rights

International Video Conference

Date: 30 August 2021 – Monday Time: 3.00 -5. 30 pm (Indian Time) **Total Duration: 150 minutes**

Time	Duration	Description	Responsible	Comments
02.00	0.			
03.00 pm	07 mins	Welcome - Introducing the Moderator & Invitees	Sr. Justine, SJA	Mentions names and countries
03.08 pm	01 mins	Prayer for Victims of Violence - In silence	Sr. Manju	- Sr. Manju takes over
				- (For Fr. Stan Swamy & Kandhamal Martyrs)
03.09 pm	10 mins	Overview and 13 years of Kandhamal	Fr. Ajay	
03.19 pm	12 mins	Role of Priests & Religious Defending Rights & Dignity	Bishop Niranjan	
03.31 pm	07 mins	A widow's witness then & now	Survivor- Kanakarekha	(4+3 timing) translation by by Fr. Augustine Singh
03.38 pm	12 mins	Marginalized Community & Rights Dignity	Prof. Viriginius Xaxa	
03.50 pm	05 mins	A Sister Account & journey in aftermath of Kandhamal	Sr. Anjali, CSST	
03.55 pm	12 mins	Democratic Freedom & Minority Rights	Prof. Apoorvananda	
05.07 pm	12 mins	Addressing Issues of Mass Conflict	Mr. Budi Tjahjono	
04.19 pm	12 mins	Presence of Religious NGOs at UN & their involvement with the Margins	Miss. Teresa Blumenstein	
04.31 pm	07 mins	Ways forward for the Margins	Mrs. Brinelle D' Souza	
04.38 pm	07 mins	Voicing and Directions for the Minorities	Mrs. Noojehan	
04.45 pm	07 mins	Pathway to collaborative approach with religious in India	Fr. Joe Xavier	
04.52 pm	07 mins	What is next: Kandhamal	Mr. Anto Akkara	
04.59 pm	10 mins	Summery/ Way forward	Fr. Augustine	Sr. Sujata & Fr. Santosh takes the notes and share with Fr. Augustine
			1	
05. 09 pm	07 mins	Vote of thanks	Sr	. Manju request Fr. Manoj to say Vote of Thanks
05. 16 pm	10 mins	General thanks to all		By the Moderator, Sr. Manju
05. 26	4 mins	The MEETING ADJOURNED		

pm		
	Extra time	